One Health in AAI: 24 tot 26 oktober 2018 Amsterdam

Home / Nieuws / One Health in AAI: 24 tot 26 oktober 2018 Amsterdam

Dit jaar vindt het 3 daags IAHAIO symposium plaats in het Friendship Sport Centrum te Amsterdam.

“One Health in AAI: Current trends and future collaborations in research and practice”, bevat diverse workshops, interviews en internationale sprekers, waaronder Dr. Karin Hediger, Universiteit van Basel en werkzaam met animal assisted interventies in een kliniek voor mensen die in coma liggen (Zwitserland), Dr. Steffie van der Steen PhD , Rijksuniversiteit Groningen ( onderzoeker, ook van paard ondersteunde interventies) en Dr. Zenithson Ng, een expert op het gebied van dierengedrag, dierenwelzijn en zoonoses uit de USA.

Meer informatie is te vinden op de website van IAHAIO. Inschrijven kan via: http://iahaio.org/amsterdam-2018-registration/ of http://ezregister.com/events/25193/ . T/m 31 augustus geldt een early bird tarief. Inschrijven dus!

Er is ruime keus uit diverse workshops op lokatie waaronder een sessie virtual reality dolfijn interactie in het zwembad (ook mogelijk op het droge), door stichting SAM en de Dolphin swim club, therapie met Paarden , verzorgd door Spelpschologen en een workshop verzorgd door Pauline Rutgers (bekend van het boek, “Help mijn Juf is een Paard) en een bezoek aan het programma met dieren leuker leven, te Rhenen, onder verantwoordelijkheid van Stichting SAM. Tevens zal Sara Karlsberg uit Zweden workshops over Dog-assisted Interventions verzorgen in de sporthal van het centrum.

Verder zijn er special sessions ( waaronder een over ecologische pedagogiek, een over interventies met honden bij kinderen en volwassenen met autisme), poster presentaties en nog heel veel meer.

Kortom een heel interessant programma dat je niet mag missen !

Inschrijven dus!