Internationaal symposium over AAI op 16 november

Home / Nieuws / Internationaal symposium over AAI op 16 november

Stichting Bio Kinderrevalidatie en de Federatie paardrijden gehandicapten (FPG) organiseren op 16 november 2017 een internationaal symposium over AAI. Tijdens dit evenement zijn er workshops te volgen van ‘internationale grootheden’ uit de paardenwereld ( Kathy Alm, Nina Ekholm Fry, Roswitha Zink), uit de AAI-wereld (Rainer Wohlfahrt) en van betrokkenen bij IVA/AAIZOO (Richard Griffioen, Peggy Duckers, Machteld Dierendonck en Brigitte Wijnen).

Het symposium richt zich op de recente theoretische en praktische ontwikkelingen op het gebied van AAI. Het symposium bestaat uit een drietal lezingen gevolgd door interactieve workshops. De lezingen zijn gebaseerd op de theoretische basis van AAI, de rol van AAI bij verschillende patiëntengroepen en het welzijn van paarden bij AAI. Bij de hands-on werkgroepen wordt er gewerkt met paarden en ezels.

De kosten voor deelname zijn € 175,- voor de gehele dag. Voor IPG-ers en studenten geldt er een speciaal tarief van € 125,- . Inschrijven kan via www.stichtingbio.nl/symposium.