Vereniging Aanbieders Dier en Zorg

De Vereniging Aanbieders Dieren en Zorg (VADenZ) is dé brancheorganisatie die zich inzet voor de belangen van professionals en bedrijven in de dierenzorg sector. VADenZ staat voor kwaliteit, professionaliteit en innovatie binnen de dierenzorg en fungeert als de verbindende schakel tussen aanbieders van dierenzorg diensten en hun stakeholders.

De vereniging biedt haar leden een breed scala aan diensten en ondersteuning, waaronder belangenbehartiging, deskundigheidsbevordering en netwerkmogelijkheden. VADenZ vertegenwoordigt de sector bij beleidsmakers, toezichthouders en andere relevante organisaties, waarbij ze zich sterk maakt voor gunstige regelgeving en optimale werkomstandigheden.

Daarnaast streeft VADenZ ernaar om de professionaliteit binnen de dierenzorg te verhogen door middel van trainingen, workshops en certificeringsprogramma’s. De vereniging faciliteert kennisdeling en samenwerking tussen leden om best practices te bevorderen en innovatie te stimuleren.

Met een sterke focus op kwaliteit en klantgerichtheid, zet VADenZ zich in voor het bevorderen van het welzijn van dieren en het waarborgen van hoogwaardige zorg standaarden. Hun visie is om een duurzame en vooruitstrevende dierenzorg sector te creëren, waarin zowel dieren als zorgverleners optimaal kunnen floreren.